Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena ima više grend slem titula nego njena protivnica godina

Australijan open iz dana u dan postaje sve zanimljiviji, a u subotu ćemo imati priliku da gledamo veoma interesantan meč. Jedna od najdominantijih teniserki svih vremena Serena Vilijams će izaći na „crtu“ mladoj Ukrajinki Dajani Jastremskoj, koja je skoro godinu dana mlađa od Serenine prve grend slem titule.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Može li Simona Halep da stane rame uz rame i s Jelenom Janković

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2019, 14:32

Rumunska teniserka, prvoplasirana na svetskoj listi, ima priliku da postane tek deveta ikada koja je na istom turniru savladala obe sestre Vilijams, ali mlađa Serena opet deluje nemilosrdno...U osmini finala na ženskom turniru sastaće se vodeća na svetskoj listi 27-godišnja Rumunka Simona Halep...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.