ŠOKIRAO CEO SVET: Gotovo - PRIZNAO je! Vreme je za kraj KARIJERE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 16:36

ŠOKIRAO CEO SVET: Gotovo - PRIZNAO je! Vreme je za kraj KARIJERE!

Iznenadio.

Švajcarski teniser Sten Vavrinka sve je šokirao na mastersu u Parizu, rekavši da će uskoro završiti karijeru!

Mančester Junajted je nepredvidiv ove sezone, ali večeras (18.55) na gostovanju Bašakšehiru ne bi smeo da ima većih problema jer su Turke lako savladali i PSŽ i Lajpcig. Kvota na dvojku u Istanbulu je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bašakšehir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Mančester Junajted.

Trostruki Gren slem šampion najavio da se bliži kraj njegove karijere. Trenutno učestvuje na Mastersu u Parizu, gde je prošao prvo kolo, pošto je savladao Britanca Danijela Evansa sa 2:0 (6:3, 7:6).

- Bliži se kraj, osećam da sam blizu kraja karijere. Želim da napravim još nešto veliko, da dam sve od sebe i na najbolji mogući način završim karijeru. Pokušavam da se vratim u sam vrh i da budem jedan od najboljih. Trudim se sada i daću sve od sebe da se što bolje pripremim za narednu sezonu, a onda ćemo videti šta nosi 2021. godina - jasan je bio Vavrinka.

Podsetimo, Švajcarac je osvajao Australijan open (2014), Rolan Garos (2015) i US open 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.