Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANGAJ: Dobar žreb za Noletov povratak

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je u prvom kolu mastersa u Šangaju, gde brani titulu.

U narednoj fazi sastaće se sa boljim iz duela između Alberta Ramos-Vinoljasa iz Španije i Italijana Fabija Fonjinija.
POVRATAK: Federer ne odustaje, od januara ponovo na terenu
U slučaju da pređe prvu prepreku, Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bi u trećem kolu igrao sa jednim od trojice tenisera, Ivom Karlovićem (Hrvatska), Grigorom Dimitrovim (Bugarska) ili Rišarom Gaskeom (Francuska).
U istom delu kostura su Janko Tipsarević, koji na startu igra protiv Nemca Filipa Kolšrajbera, kao i Viktor Troicki i čeka rivala iz kvalifikacija, a u narednoj fazi ga čeka Rafael Nadal.
Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 5.452.985 dolara.
The post ŠANGAJ: Dobar žreb za Noletov povratak appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković može na Nadala u polufinalu Šangaja!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2016

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković slobodan je u prvom kolu mastersa u Šangaju, gde brani titulu, dok se u narednoj fazi sastaje sa boljim iz duela između Alberta Ramos-Vinoljasa iz Španije i Italijana Fabija Fonjinija, odlučeno je žrebom...U slučaju da pređe prvu prepreku, Ðoković bi u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.