Rolan Garos krajem septembra sa publikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 17:12

Rolan Garos krajem septembra sa publikom

Najprestižniji teniski turnir na šljaci, Rolan Garos u Parizu, igraće se krajem septembra, sa publikom na tribinama, izjavio je predsednik Teniske federacije Francuske Bernar Gudićeli.

On je u intervjuu za tviter nalog Saveza rekao da je realan termin od 20. septembra do 4. oktobra.

"Izbegli smo ono najgore - otkazivanje. Sada imamo kašnjenje od nekoliko meseci, ali spasili smo najveći turnir na šljaci, to je najvažnije. Sada idemo na drugi korak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizacije - dolazak publike. Neće biti pune tribine, ali neće biti ni prazne", rekao je Gudićeli.

Teniska sezona suspendovana je do 31. jula.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rolan Garos krajem septembra sa publikom

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2020

Najprestižniji teniski turnir na šljaci, Rolan Garos u Parizu, igraće se krajem septembra, sa publikom na tribinama, izjavio je predsednik Teniske federacije Francuske Bernar Gudićeli Najprestižniji teniski turnir na šljaci, Rolan Garos u Parizu, igraće se krajem septembra,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.