Razigrani Novak u duelu sa plesačicom

Izvor: OkRadio.rs, 26.Feb.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razigrani Novak u duelu sa plesačicom

Jedna od obožavateljki našeg tenisera Novaka Đokovića postavila je na društvenu mrežu Tviter zanimljivu fotografiju koja je nastala na svečanoj večeri u Dubaiju. Nakon što je najbolji teniser sveta još jednom pokazao svoju veselu i opuštenu stranu te je zaplesao kraj trbušne plesačice na svečanoj večeri u Dubaiju, na internetu je osvanula i zanimljiva fotografija na kojoj Nole hladnokrvno pozira dok mu na glavi plesačica drži mač. Kako je Novak pokazao svoje odlično umeće plesa, nakon svečane večere rekao je kako je njegov trener bio sve vreme s njim i kako je odobrio sve što se te večeri dešavalo.   ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nole, vodi računa da te Jelena ne vidi! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2015

Najbolji teniser sveta uživao je sa svojim kolegama u zabavi koju je pripredio domaćin ATP turnira u Dubaiju a video koji stiže sa Bliskog Istoka govori da se Nole dobro proveo uz trbušne plesačice.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.