Poznati igraju na turniru kod Noleta

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2011, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati igraju na turniru kod Noleta

U sportskom centru “Gale Muškatirović” biće predstojećeg vikenda mesto susreta i borbi na šestom, tradicionalnom teniskom turniru poznatih ličnosti

UKUS tenisa i dalje se oseća u svakom delu Srbije. Tereni kod restorana “Novak” u sportskom centru “Gale Muškatirović” biće predstojećeg vikenda mesto susreta i borbi na šestom, tradicionalnom teniskom turniru poznatih ličnosti.
Žreb je zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << za večeras u restoranu “Panta rej”, a predviđeno je da nagrade u svim konkurencijama i ovog puta uruči selektor srpske Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović.
Učešće su na ovom turniru potvrdili Žika, frontmen frupe “Zana”, fudbaleri Savo Milošević i Zoran Mirković, odbojkaš Vanja Grbić, Merima Njegomir, Adrijana Čortan, Dragan Jovanović, Aleksandar Milić Mili i mnogi drugi.
Predviđeno je da se u egzibicionom delu programa nekadašnji fudbalski asovi oprobaju u nožnom tenisu. Finalne borbe su na programu u nedelju, a deo fonda sa turnira biće uplaćen u humanitarne svrhe.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.