Povreda zaustavila Janka

Izvor: RTS, 23.Okt.2012, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda zaustavila Janka

Janko Tipsarević predao je meč prvog kola turnira u Valensiji Francuzu Žilu Simonu zbog povrede desnog ramena. U trenutku predaje Simon je vodio sa 5:4 u gemovima prvog seta.

Srpski teniser Janko Tipsarević predao je večeras Francuzu Žilu Simonu meč 1. kola ATP turnira u Valensiji zbog povrede.

Tipsarević je dobro otvorio duel i poveo sa 3:0, ali je u nastavku popustio zbog problema sa ramenom, pa je Francuz preokrenuo rezultat.

Na kraju, srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser je odustao od dalje borbe pri vođstvu Simona sa 5:4 u prvom setu. Francuz se u 2. kolu sastaje sa pobednikom meča između Španca Marsela Granoljersa i Čeha Jana Hajeka.

Turnir u Valensiji igra se za nagradni fond od dva miliona evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević predao meč

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2012

Teniser Janko Tipsarević predao je večeras Francuzu Žilu Simonu meč 1. kola ATP turnira u Valensiji zbog povrede.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.