Tipsarević predao meč Simonu zbog povrede

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Okt.2012, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević predao meč Simonu zbog povrede

Janko Tipsarević predao je Francuzu Žilu Simonu meč 1. kola ATP turnira u Valensiji zbog povrede.

Tipsarević je dobro otvorio duel i poveo sa 3:0, ali je u nastavku popustio zbog problema sa ramenom, pa je Francuz preokrenuo rezultat.
Na kraju, srpski teniser je odustao od dalje borbe pri vođstvu Simona sa 5:4 u prvom setu. Francuz se u 2. kolu sastaje sa pobednikom meča između Španca Marsela Granoljersa i Čeha Jana Hajeka.
Turnir u Valensiji igra se za nagradni fond od dva miliona evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Tipsarević predao meč Simonu

Izvor: NaDlanu.com, 24.Okt.2012, 00:23

Srpski teniser Janko Tipsarević predao je večeras Francuzu Žilu Simonu meč 1. kola ATP turnira u Valensiji zbog povrede...Janko Tipsarević je dobro otvorio duel i poveo sa 3:0, ali je u nastavku popustio zbog problema sa ramenom, pa je Francuz preokrenuo rezultat. Na kraju, srpski teniser...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.