Poraz srpskih tenisera u Šangaju

Izvor: Studio B, 11.Okt.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz srpskih tenisera u Šangaju

Srpski tenis u Šangaju , na turniru Masters serije , više neše imati predstavnike u muškoj pojedinačnoj konkurenciji , jer su Janko Tipsarević i Viktor Troicki izgubili u prvom kolu.

Tipsarević je , kao deveti nosilac poražen od Španca Felisijana Lopeza sa 2:0 u setovima(6:7, 6:7), posle dva sata i tri minuta igre.

Viktor Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je učešće na turniru u Šangaju završio brže od Janka , jer je posle 82 minuta igre poražen od Amerikanca Rajana Herisona sa 2:0 (3:6, 3:6) u setovima , ali njemu za utehu ostaje nastup u konkurenciji parova, na istom turniru.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.