Pobeda za samopouzdanje

Izvor: OkRadio.rs, 24.Okt.2013, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda za samopouzdanje

Srpska teniserka Jelena Janković istakla je da je servis bio ključ njenog trijumfa nad Viktorijom Azarenkom na startu završnog turnira sezone u Istanbulu. Jankovićeva je do trijumfa došla sa 6:4, 6:3, posle jednog sata i 50 minuta, a u drugom kolu je u četvrtak od 16 časova očekuje susret sa Kineskinjom Li Na. -Vika je velika šampionka i znala sam da će meč biti težak. Sastale smo se pre nekoliko meseci u Sinsinatiju i izgubila sam u tri seta, ali mislim da je ovoga puta bila razlika u tome što sam servirala mnogo bolje- rekla je Jankovićeva.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Jankovićeva izgubila od Na Li u drugom kolu

Izvor: Beta, 24.Okt.2013

ISTANBUL, 24. oktobra 2013. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković izgubila je u četvrtak od Kineskinje Na Li sa 2:1 (6:3, 2:6, 6:3) u drugom kolu Bele grupe završnog WTA turnira u Istanbulu...Jankovićeva je u prvom duelu.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.