Petnjica: U subotu turnir u stonom tenisu

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jun.2021, 11:56

Petnjica: U subotu turnir u stonom tenisu

U subotu, 26. juna 2021. godine u organizaciji i pokroviteljstvu Sandžak EU regije biće održan turnir u stonom tenisu. Prijave za učešće na turniru su na brojeve 069-406-348 i 069-974-453. Turnir će biti organizovan u prostoriji Bošnjačkog kulturnog centra Sandžak u Petnjici sa početkom u 11 časova. The post Petnjica: U subotu turnir u stonom tenisu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

TENISKI VIKEND U BEOGRADU: Diplomatski turnir za decu počinje u subotu!

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2021, 00:07

U filantropskom duhu i teniskoj tradiciji, u Srbiji i globalno, uključujući ATP i WTA turnire u Beogradu, Diplomatski teniski turnir za decu održaće se u Teniskom centru Novak 26. i 27. juna 2021. Turnir će biti održan pod pokroviteljstvom ambasade Kipra u Beogradu, u saradnji sa Fondacijom Novak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.