0
Tenis

FOTO: Diplomatski teniski turnir za decu

TENISKI VIKEND U BEOGRADU: Diplomatski turnir za decu počinje u subotu!

Objavljeno: 26.06.21 u 00:07

U filantropskom duhu i teniskoj tradiciji, u Srbiji i globalno, uključujući ATP i WTA turnire u Beogradu, Diplomatski teniski turnir za decu održaće se u Teniskom centru Novak 26. i 27. juna 2021.

Turnir će biti održan pod pokroviteljstvom ambasade Kipra u Beogradu, u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković i uz podršku sportske agencije Procon group.

Dvodnevni događaj će ugostiti 16 igrača iz diplomatskih tabora u srpskoj prestonici i ostalih insistucija, uključujući i Ministarstvo inostranih poslova. Oni će odigrati osam mečeva u četvrtfinalu prvog takmičarskog dana u subotu popodne, dok su polufinala i finale zakazani za nedelju popodne, drugog dana događaja.Dvodnevni program počinje u subotu od 16 časova svečanom ceremonijom otvaranja, dok je zatvaranje zakazano za dan kasnije, 27. juna kada će u nedelju uveče biti proglašeni pobednici i biti uručene nagrade.

FOTO: Diplomatski teniski turnir za decu

 

Sem teniskog turnira, biće organizovana i kreativna radiona za decu predškolskog i školskog uzrasta.Misija Diplomatskog teniskog turnira za decu je pomaganje i podrška razvoju dece mlađeg uzrasta u predškolskoj edukaciji. Učesnici će dobrovoljnim donacijama podstaći povod za okupljanje, dok će moći da doniraju i posetioci i gosti turnira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter