Otkazan Svetski kup tenisera u Dizeldorfu

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan Svetski kup tenisera u Dizeldorfu

Teniski Svetski kup koji se tradicionalno održava u Dizeldorfu neće biti održan naredne godine zbog nedostatka sredstava, saopštili su organizatori tog takmičenja.

"Nismo mogli da obezbedimo glavnog sponzora i zato teška srca saopštavamo da nismo u stanju da organizujemo turnir", rekao je direktor takmičenja Detlef fon Amim.

Nadmetanje osam najboljih selekcija sveta u poslednjih nekoliko godina nije privlačilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i najbolje rangirane tenisere.

To takmičenje je prvi put održano 1978. godine, a u prošlosti su na njemu igrali Pit Sampras, Džon Mekinro i Boris Beker.

Ove godine Argentina je u finalu pobedila selekciju SAD rezultatom 2:1, a prošle godine je trofej osvojila Srbija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.