Otkazan Svetski kup u tenisu

Izvor: S media, 13.Dec.2010, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan Svetski kup u tenisu

Svetski kup u tenisu, koji se tradicionalno, od 1978. održava u nemačkom Dizeldorfu, neće biti u kalendaru ATP za sezonu 2011, pošto organizatori nisu uspeli da pronađu sponzora.

- Nismo mogli da nađemo glavnog sponzora zbog čega smo teška srca odlučili da odustanemo od organizacije turnira. finansijski rizik je jednostavno prevelik - rekao je direktor turnira, Ditlof fon Arnim.

Dizeldorf: Trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u srpskim rukama

Dizeldorf: Važna viktorija za Srbiju

Eurosong u Dizeldorfu

Turnir nije privlačio najbolje igrače poslednjih godina ali mnogi su ga videli kao dobru priliku da se pripreme za Rolan Garos, pošto je turnir kalendarski blizu Otvorenom prvenstvu Francuske a igra se na šljaci.

Srbija je bila pobednik 2009. godine, ali ove sezone oslabljeni "orlovi" nisu uspeli da odbrane trofej.

Ovo je novi udarac za nemački tenis, nakon što je pre dve godine muški turnir u Hamburgu izgubio status Mastersa a ženski u Berlinu ove godine ispao iz kalendara.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan Svetski kup u Diseldorfu

Izvor: B92, 13.Dec.2010

Teniski Svetski kup koji se tradicionalno održava u Diseldorfu neće biti održan naredne godine zbog nedostatka sredstava, saopštili su organizatori takmičenja..."Nismo mogli da obezbedimo glavnog sponzora i zato teška srca saopštavamo da nismo u stanju da organizujemo turnir", rekao je direktor...

Nastavak na B92...

TENIS: OTKAZAN SVETSKI KUP U DIZELDORFU

Izvor: Kurir, 13.Dec.2010

BERLIN - Teniski Svetski kup koji se tradicionalno održava u Dizeldorfu neće biti održan naredne godine zbog nedostatka sredstava, saopštili su organizatori tog takmičenja. - Nismo mogli da obezbedimo glavnog sponzora i zato teška srca saopštavamo da nismo u stanju da organizujemo turnir- rekao...

Nastavak na Kurir...

Nema sponzora za Svetski kup u Dizeldorfu

Izvor: Glas javnosti, 14.Dec.2010, 07:07

BERLIN - Teniski Svetski kup koji se tradicionalno održava u Dizeldorfu neće biti održan naredne godine zbog nedostatka sredstava, saopštili su organizatori tog takmičenja...- Nismo mogli da obezbedimo glavnog sponzora i zato teška srca saopštavamo da nismo u stanju da organizujemo turnir- rekao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.