ADA CIGANLIJA: Kupališna sezona počinje 16. ili 17. juna

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jun.2024, 17:01

ADA CIGANLIJA: Kupališna sezona počinje 16. ili 17. juna

Letnja kupališna sezona na Adi Ciganliji počinje sredinom juna kada će se podići Plava zastavica po 13. put za redom, a minimalna temperatura vode bude 22 stepena Celzijusa.

 
 
Maja Pavlović iz JP "Ada Ciganlija" najavila je da će kupališna sezona na Adi Ciganliji početi 16. ili 17. juna nakon što prođe Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima koje će na Savskom jezeru trajati do 15. juna.
 
Na našem području nema zmija otrovnica
 
Kako je rekla za Tanjug da će se podići Plava zastavica što bi značilo da smo i ove godine uspeli da održimo kvalitet vode i da obezbedimo pošljunčenu plažu koja je potpuno uređena i da će bezbednost biti na visokom nivou....
Pogledaj vesti o: Ada,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Ada Ciganlija: Kupališna sezona 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Jun.2024

Kupališna sezona 2024. na Savskom jezeru, tj. na Adi Ciganliji zvanično će početi u utorak, 18. juna u 12.00, saopšteno je iz JP „Ada Ciganlija“. Podizanjem Plave zastavice biće otvorena kupališna sezona, posle završetka Evropskog prvenstva u vodenim sportovima, koje traje (i na Savskom jezeru)...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.