Ona kao da je pohaćala Hogvorts: Devojčica sa “supermoćima” (video)

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona kao da je pohaćala Hogvorts: Devojčica sa “supermoćima” (video)

Šestogodišnja Rajli Dašvud iz Melburna preko ramena može da ubaci tetrapak u frižider, četkicu za zube u čašu, ali i hleb u toster.
Ipak, nije u pitanju nikakva magija već vežba koja je trajala danima.
Devojčica je pravi hit na internetu zahvaljujući svojim “supermoćima”, a tata joj je pomogao da veštine dovede do savršenstva.
Papirnu lopticu je 64 puta bacila u posudu pre nego što ju je uspela pogoditi, 300 puta je u posudu bacala i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tenisku lopticu, a 12 puta kašičicu u čašu. Hleb je u toster bacala 54 puta pre nego što ga je uspela pogoditi, a najviše ju je namučila četkica za zube kojom je gađala čašu čak 136 puta.
Pogledajte kakve “supermoći” poseduje ova devojčica.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ona kao da je pohađala Hogvorts: Devojčica sa “supermoćima” (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Šestogodišnja Rajli Dašvud iz Melburna preko ramena može da ubaci tetrapak u frižider, četkicu za zube u čašu, ali i hleb u toster...Ipak, nije u pitanju nikakva magija već vežba koja je trajala danima...Devojčica je pravi hit na internetu zahvaljujući svojim “supermoćima”, a tata joj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.