Okršaj lepotica pripao Maši: Šarapova od ambisa do trećeg uzastopnog finala Garosa

Izvor: Blic, 05.Jun.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okršaj lepotica pripao Maši: Šarapova od ambisa do trećeg uzastopnog finala Garosa

Marija Šarapova i Eženi Bušar plene lepotom, ali ženskim tenisom vladaju i zbog odličnih partija, pa je publika na Filip Šatrijeu mogla da uživa u sjajnom meču i pobedi Ruskinje za plasman u njeno treće uzastopno finale Rolan Garosa - 4:6, 7:5, 6:2.

Ima Kanađanka za čim da žali, jer je jedina teniserka koja se ove sezone domogla polufinala i Australijan opena i narednog grend slema, igra u odličnoj formi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzela je prvi set, ali je na kraju morala da pruži ruku boljoj.

U drugom setu se vodila neverovatna borba uz pet brejkova, a servisi su prilično mučili Šarapovu. Sa druge strane, Bušar je u razmeni udaraca minimalno grešila, ali je Maša bila i miljenica sreće, jer je pri vođstvu od 3:1 sprečila brejk loptu greškom rivalke.

Bila je na ivici da joj se prednost istopi na 3:2, ali je sa te ivice pobegla na daleko bezbrižnijih 4:1.

I sve do samog finiša ovog seta nije bilo nijednog asa, da bi ga onda lepa Ruskinja odservirala i to za set loptu na 5:3, a onda je tek usledila neverovatna bitka u gemu koji je trajao više osam minuta. Ispustila je još dve set lopte, nizala i duple servis greške, mučila se sa sjajnim udarcima Kanađanke i brejk loptama u jednom od važnijih gemova na meča, i nije se izvukla.

Bušar je smanjila na 5:4, ali onda i poklekla kada nije smela, jer je umesto da se izbori za taj-brejk, dozvolila Šarapovoj da joj oduzme servis za 7:5 i odvede polufinale u treći set.

U odlučujućem periodu Maša je pokazala koliko joj prija pariska šljaka, sredinom seta napravila brejk i potvrdila ga za 4:1, a onda na servis protivnice okončala meč sa 6:2 za plasman u treće uzastopno finale Rolan Garosa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Okršaj lepotica pripao Maši: Šarapova od ambisa do trećeg finala Garosa u nizu

Izvor: Blic, 05.Jun.2014

Marija Šarapova i Eženi Bušar plene lepotom, ali ženskim tenisom vladaju i zbog odličnih partija, pa je publika na "Filip Šatrijeu" mogla da uživa u sjajnom meču i pobedi Ruskinje za plasman u njeno treće uzastopno finale Rolan Garosa - 4:6, 7:5, 6:2...Ima Kanađanka za čim da žali, jer je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.