Prodaje se imovina Partizanskog puta u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 17:43

Prodaje se imovina "Partizanskog puta" u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici

Agencija za licenciranje stečanijh upravnika oglasila je prodaju stečajne mase javnim nadmetanjem preduzeća za izgradnju puteva i autoputeva "Partizanski put".
Javno nadmetanje biće održano 5. juna u 11 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, Terazije 23.
Na prodaju je ponuđeno po početnoj ceni od 81,42 miliona dinara i depozitom od oko 32,56 miliona dinara zemljište i objekti u Sremskoj Kamenici, kao i zemljište na dve parcele u Novom Sadu po početnoj ceni od oko 7,29 miliona dinara i depozitom od 2,91 milion dinara.
Pravo na učešće u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja nakon dobijanja profakture, radi otkupa prodajne dokumentacije, uplate 500.000...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaje se imovina "Partizanskog puta": Evo kada je javno nadmetanje i ko ima pravo na kupovinu

Izvor: Blic, 06.Maj.2024, 09:18

Agencija za licenciranje stečanijh upravnika oglasila je prodaju stečajne mase javnim nadmetanjem preduzeća za izgradnju puteva i autoputeva "Partizanski put".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.