Obično, a vrhunski: Teniserka Nevena Soković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obično, a vrhunski: Teniserka Nevena Soković

Na prvom programu Radio televizije Vojvodine u subotu 5. marta biće emitovana nova emisija iz serijala "Obično, a vrhunski" u kojoj će se predstaviti mlada teniserka Nevena Soković. Emisija počinje u 9.25 časova.

Nevena ima samo 15 godina i spada među najperspektivnije mlade teniserke u Srbiji. Ekipa emisije "Obično, a vrhunski" provela je sa njom jedan dan i upoznala sve one koji su joj najveća podrška.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Tokom prošle godine Nevena se oprobala na međunarodnoj sceni. Na Junior Open-u u Holandiji osvojila je prvo mesto, na Junior Masters-u u Italiji je bila šesta, a u Rumuniji na Evrope Junior CUP-u, osvojila je drugo mesto. Ovu sezonu započinje kao članica teniske reprezentacije Srbije, sa kojom je već nastupala na Evropskom prvenstvu u Belorusiji, gde je naš tim osvojio četvrto mesto.

Urednica i autorka emisije je Eva Bokan.

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo gledanje, na sajtu Radio televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.