ON JE NAJVEĆI PLAČLJIVKO NA ATP LISTI: Evo ko plače i kad gubi i kad pobeđuje!

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE NAJVEĆI PLAČLJIVKO NA ATP LISTI: Evo ko plače i kad gubi i kad pobeđuje!

Drugi teniser sveta Rodžer Federer doneo je Švajcarskoj prvi trofej u Dejvis kupu i, naravno, plakao je od sreće!

Treći poen svom timu obezbedio je pobedom nad Francuzom Rišarom Gaskeom sa 3:0 (6:4, 6:2, 6:2), koji je zamenio povređenog Žoa-Vilfrida Congu.

Federer je u suzama >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dočekao kraj meča i bacio se na šljaku, kako bi proslavio prvu “salataru” u karijeri. Švajcarska je do prvog trofeja došla rezultatom 3:1, i to pred skoro 27.448 francuskih navijača u Lilu.

Prvi poen osvojio je Stanislas Vavrinka, koji je u petak savladao Congu sa 6:1, 3:6, 6:3, 6:2, a isti igrač je u subotu u dublu sa Federerom bio bolji od Žilijena Benetoa i Rišara Gaskea (6:3, 7:5, 6:4). Jedinu pobedu Francuzima obezbedio je Gael Monfis, koji je savladao Federera sa 6:1, 6:4, 6:3.

Slavljem u Lilu stavljena je tačka na sukob Federera i Vavrinke u Londonu. Tada je Rodžerova supruga Mirka ometala Vavrinku prilikom servisa na meč loptama u polufinalu Masters kupa i vikala mu plačljivko.

Mirka, ko je zapravo plačljivko? Dovedi ga u red. A i sebe.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.