Novi poraz Kecmanovića

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 09:59

Novi poraz Kecmanovića

Srpski teniser Miomir Kecmanović je poražen od Rinkija Hidžikate sa 2:0 u setovima, na startu turnira u Los Kabosu.

Australijanac, inače 79. teniser sveta je savladao Kecmanovića za sat i 54 minuta, po setovima – 3:6, 6:7(2).

Hidžikata će u osmini finala odmeriti snage sa američkim teniserom Aleksandrom Kovačevićem, koji je bio bolji od sunarodnika Brandona Holta.

Kecmanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne ide posle dobrom starta godine i plasmana u osminu finala Australijan opena. Prvo je na Dejvis Kupu pretrpeo poraz od Lukasa Klajna, 142. tenisera na listi, potom ga je slično plasirani Patrik Kipson savladao u Delrej Biču, da bi sada izgubio i u Meksiku.

Australijanac je napravio brejk već u trećem gemu, a potom bio siguran na svoj servis. Ipak, srpski teniser je uspeo da uzvrati i u šestom gemu se vrati u meč (3:3).

U nastavku je usledio novi brejk, koji je Hidžikata potvrdio, a potom je na servis rivala došao do novog brejka i seta – 0:1.

Dosta turbulentno je bilo u drugom setu. Prvo je Kecmanović napravio brejk, ali je usledio ribrejk australijskog tenisera, isto je bilo i u petom gemu. Ponovo je Srbin došao do prednosti, koju nije uspeo da potvrdi.

Potom je Hidžikata napravio brejk, ali je usledio ribrejk Miše (4:5). Imao je Australijanac meč loptu na servis srpskog tenisera, nije uspeo da je iskoristi. Došlo je do taj-brejka, koji je ubedljivo dobio 7:2 i tako slavio sa 2:0 u setovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kecmanović eliminisan na startu turnira u Meksiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2024

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u osminu finala ATP turnira u meksičkom Los Kabosu, pošto je jutros u prvom kolu poražen od Australijanca Rinkija Hidžikate 6:3, 7:6 (7:2).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.