Novaku stižu čestitke iz celog sveta: Berdih mu posvetio pesmu!

Izvor: JavneVesti.com, 25.Apr.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaku stižu čestitke iz celog sveta: Berdih mu posvetio pesmu!

 
 
 
Otkako se pojavila vest o trudnoći Jelene Ristić, Đokovićeve kolege i prijatelji sa svih strana zemljine kugle čestitaju srpskom teniseru i njegovoj verenici

 
Vest da najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić čekaju bebu vrlo brzo je prostrujala čitavom planetom. Nije prošlo mnogo vremena, a već su počele da se javljaju kolege i koleginice >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << drugog reketa sveta kako bi čestitali budućim roditeljima.
Među prvima koji se javio jeste Noletov prijatelj i drug iz reprezentacije Janko Tipsarević koji je na svom Tviteru napisao da je srećan zbog svojih prijatelja, a isto je učinila i njegova supruga Biljana. Budući stric Marko Đoković je podelio sa svojim pratiocima rečenicu:
 
- Ujka Marko zvuči dobro!
Naravno nisu izostale čestitke ni iz teniskog sveta, pa su tako zvanični profili ATP tura i Dejvis kupa iskoristili priliku da čestitaju jednom od najboljih u istoriji “belog sporta”, a oglasili su se neki teniseri i teniserke.
 
Veliki Novakovi drugovi, Ivan Ljubičić i Ivo Karlović, kao i Dona Vekić nisu krili oduševljenje zbog radosne vesti, a i Jovana Jakšić se iskreno obradovala ovome.
Osim njega javili su se i Miloš Raonić i Karolina Voznijacki, inače komšinica Đokovića u Monte Karlu, a možda je najoriginalniji bio Tomaš Berdih koji je uz čestitku okačio i čuvenu pesmu “Čajld i tajm”.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Twiter

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Mama Novaka Đokovića: Rodiće se još jedan genijalac

Izvor: Press, 25.Apr.2014

Naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otkrio je da je njegova verenica Jelena Ristić u drugom stanju.. - Jelena je trudna! Uskoro ćemo biti roditelji! Presrećan sam! - napisao je na društvenoj mreži drugi reket sveta, koji se trenutno sa verenicom nalazi u Atini.. Nekoliko sati kasnije,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.