Novakov prvi rival na Rolan Garosu je Amerikanac Aleksandar Kovačević, a znate li odakle je poreklom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 16:34

Novakov prvi rival na Rolan Garosu je Amerikanac Aleksandar Kovačević, a znate li odakle je poreklom?

Roditelji su mu stonoteniseri.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković na Rolan Garosu imaće priliku da po 23. put u karijeri osvoji grend slem trofej, čime bi se osamio na tronu večne liste, a prvi rival biće mu 114. reket sveta Aleksandar Kovačević.

Ovaj američki teniser ima 24. a najbolji plsman bio mu je 101. mesto na svetu.

Kada su čuli njegovo prezime, mnogi su krenuli da se raspituju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njegovom poreklu. Roditelji su mu nekadašnji profesionalni stonoteniseri iz bivše Jugoslavije, Milan i Milanka, a Aleksandar je rođen u Njujorku gde je i počeo da igra tenis. Milan je iz Srbije, dok je majka tenisera poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Aleksandru će ovo biti prvi susret sa Novakom Đokovićem u karijeri.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.