Novak ide na Čilića

Izvor: Kurir, 31.Avg.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak ide na Čilića

Pobedom nad Amerikancem Robertom Kendrikom rezultatom 3:0 (7:6, 6:4, 6:4) Novak Đoković se plasirao u treće kolo US opena, gde će danas odmeriti snage sa hrvatskim teniserom Marinom Čilićem. Najbolji srpski igrač je za dva časa i 13 minuta uspeo da savlada domaćeg predstavnika, koji je u prvom setu čak imao jednu set loptu. Međutim, Đoković je do treće runde poslednjeg ovogodišnjeg grend slema stigao bez izgubljenog seta, a Amerikanac nije uspeo ni da "brejkne" Novaka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Super Nole ruši redom

Izvor: Glas javnosti, 31.Avg.2008

Drčni Amer Robert Kedrik uspeo je samo u prvom setu da namuči najboljeg srpskog tenisera, ali to je ujedno bilo sve što je mogao da uradi u meču drugog kola Otvorenog prvenstva Amerike, protiv trećeg nosioca Novaka Đokovića. Srbin je pobedio bez izgubljenog seta 3:0 (7:6, 6:4, 6:4) i s mnogo optimizma...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.