Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2023, 20:59

Nova titula za Anastasiju Cvetković

NIŠ

Teniserka Teniske akademije Živković Anastasija Cvetković je stigla do nove titule. Ona je u finalu završnog Međunarodnog turnira iz serije Tennis Europe bila bolja od Lane Virc iz Srbije, inače teniserka subotičkog Spartaka. Rezultat je bio 2:1.

Značajne rezultate tokom vikenda postigli su i Nikola Jović  i Anja Stanković. Nikola je igrao finale i u singlu i u dublu na juniorskom ITF turniru u rumunskom Temišvaru, malo je nedostajalo da dođe do titula. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Anja je nastavila sa dobrim partijama u seniorskoj konkurenciji, bila je treća na fjučersu u Prokuplju.

Završen međunarodni turnir iz serije Tennis Europe u konkurenciji tenisera i teniserki do 16 godina  je održan na terene Teniske akademije Živković u Nišu.  Učešće je uzelo oko 100 učesnika iz 20 zemalja.

(Kraj) VP/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.