Nole sudiji: Da li razumeš srpski!? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole sudiji: "Da li razumeš srpski!?" (video)

Zanimljiva situacija u završnici četvrtog seta duela Novaka Đokovića i Dijega Švarcmana. Srpski teniser ušao u raspravu sa sudijom u stolici.

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Dijega Švarcmana u pet setova i tako obezbedio plasman u osminu finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rolan Garosa.

Posle promenljive igre u prva tri seta Nole je pokazao klasu i za 64 minuta osvojio treći i četvrti set uz samo dva izgubljena gema.

Logično je da ovakvi mečevi sa sobom nose i određenu dozu nervoze. Novak je u završnici četvrtog seta ušao u verbalnu raspravu sa sudijom Karlosom Ramosom, a razlog je bilo upozorenje koje je glavni sudija dao Đokoviću pošto je Srbin nešto jače dodao lopticu skupljaču.

"Zašto sam dobio opomenu? Šta je sa tobom? Šta sam rekao, šta sam rekao? Zašto si me upozorio, da li razumeš srpski!?" ispaljivao je pitanja Novak kao na traci.

Sudija Karlos Ramos nije imao šansu da mu objasni ali radilo se o tome da je Novak dodao lopticu skupljaču sa nešto većim intenzitetom.

Đoković je izgubio taj gem, Švarcman je napravio "brejk", ali je Srbin na kraju lako priveo posao kraju i zasluženo slavio.

Zor/gergin/yağmurlu geçen maçta Schwartzman'ı 5-7/6-3/3-6/6-1/6-1 yenen son Fransa Açık şampiyonu Djokovic 4.turda pic.twitter.com/8IcRV4Hxft

— TenisNot (@TenisNot) June 2, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je rekao Novak za incident sa sudijom?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2017

U trećem kolu Rolan Garosa protiv Dijega Švarcmana, Novak Đoković je imao raspravu sa sudijom Karlosom Ramosom iz Portugala. U petom gemu četvrtog seta, naš as je dobio opomenu i izgubio poen, pa je tražio objašnjenje og glavnog delioca pravde...- Zašto si mi dao upozorenje, da li razumeš šta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak potvrdio: Sa Agasijem i posle Rolan Garosa

Izvor: Mondo, 02.Jun.2017

Najbolji teniser Srbije najavio da će nastaviti saradnju sa Amerikancem, ali samo na velikim turnirima..Foto: AP Photo/Christophe Ena..Andre Agasi i Novak Đoković započeli su saradnju bez dugoročnog plana uoči Rolan Garosa i, za sada, ona daje dobre rezultate. Đoković je izborio plasman u osminu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.