Nole i Jeca uživaju na Svetom Stefanu, Stefan obožava vodu (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole i Jeca uživaju na Svetom Stefanu, Stefan obožava vodu (FOTO)

Sin najboljeg tenisera svijeta uživa dok se brčka u plićaku na Crnogorskom primorju.

Za to je zaslužan Novak Đoković, koji je veoma raspoložen na prvom ljetovanju sa nasljednikom Stefanom.

"Nole sve vrijeme zasmijava naslednika i igra se s njim. Veoma je brižan roditelj, a Stefan obožava vodu. Najprije je bojažljivo pokvasio noge, a kad ga je Nole ohrabrio, nije htio da izađe iz vode", kaže izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Blica.

Ni Jeca ne skida osmijeh, srećna zbog bliskosti dva najbitnija muškarca u njenom životu. A kada ona i Nole požele da plivaju dalje od obale, u pomoć im priskače dadilja.

Đokovići su se odlučili za odmor na Svetom Stefanu, gdje su se prošle godine zakleli na vječnu ljubav, a najviše vremena provode na Kraljičinoj plaži.

Posljednja dva dana ručali su u istom restoranu u kojem su se vjenčali. Možda zbog vrućine, a možda i da bi održali liniju, Jelena i Nole jeli su samo salate i čorbe.

"Njihov kompletan ručak ne košta više od 30 evra. Najčešće se odlučuju za hladnu čorbu od dinje sa lavandom i ribom, uz čašu bijelog vina", kaže izvor i dodaje da Đokovići nisu zahtjevni gosti:

"Najvažnije im je da osoblje ne širi informacije o njihovom kretanju. A kada ih sretnu fanovi koji žele da se fotografišu s Novakom, on im rado izađe u susret. Zbog toga opravdava epitet omiljenog gosta u svakom dijelu crnogorskog priobalja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.