Nole, LJUDINO! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole, LJUDINO! (video)

Nije da to nismo odavno već znali, ali uvek je lepo kada Novak to još jednom i potvrdi.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković juče je uspešno startovao na turniru Masters serije u Parizu, gde je u dva seta savladao Portugalca Sousu sa 7:5 i 6:1.

Opširnije o toku meča čitajte OVDE, ali jedan detalj izazvao je posebnu pažnju.

Naime, tokom meča jednom gledaocu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozlilo iza terena, u prvom redu gledališta, a Đoković je najpre otišao da mu donese peškir da obriše lice, da bi zatim zatražio da se čoveku donese i flaša vode.

U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo, Nole je još jednom pokazao da je pre svega - dobar čovek.

-

This man @DjokerNole is my SPORTSMAN of the year, of the century, of a lifetime, rushing to help this gentleman in need. The most caring, kind human being you’ll ever meet ♥️ pic.twitter.com/p6sbxyU0gK

— Kristina (@KrisSekMNT) October 30, 2018
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.