Đoković u trećem kolu masters turnira u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Okt.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u trećem kolu masters turnira u Parizu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se večeras u treće kolo mastersa u Parizu pošto je u drugoj rundi savladao Portugalca Žoaoa Souzu u dva seta sa 7:5 i 6:1.

Meč između Đokovića i Souze trajao je sat i 34 minuta, a naredni protivnik srpskom teniseru biće Damir Džumhur iz BIH.

Đoković se tokom meča prilično mučio, ali je krajem prvog i drugog seta uspeo da pronađe pravi ritam i plasira u treće kolo.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pobedio na startu u Parizu

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2018

Novak Đoković plasirao se večeras u treće kolo mastersa u Parizu pošto je u drugoj rundi savladao Portugalca Žoaoa Souzu u dva seta sa 7:5 i 6:1...Meč između Đokovića i Souze trajao je sat i 34 minuta, a njegov naredni protivnik biće Damir Džumhur iz BIH...Đoković se tokom meča namučio,...

Nastavak na Radio 021...

Đoković u osmini finala mastersa u Parizu

Izvor: Danas, 31.Okt.2018, 00:31

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira masters serije u Parizu, pošto je večeras u drugom kolu pobedio Portugalca Žoao Souzu u dva seta, sa 7:5, 6:1. Članak Đoković u osmini finala mastersa u Parizu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.