AO: Srpski dublovi kreću u četvrtak

Izvor: B92, 21.Jan.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Srpski dublovi kreću u četvrtak

Četvorica srpskih tenisera - Zimonjić, Tipsarević, Troicki i Vemić noćas počinju takmičenje u dublu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

Janko Tipsarević i Viktor Troicki u prvom kolu igraju protiv Argentinaca Lukasa Arnolda Kera i Huana Monaka. Taj meč je drugi po rasporedu na 21. terenu, a prvi duel igra se od jedan sat posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Prvi nosioci na turniru, Srbin Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor, igraju protiv Francuza Žeremija Šardija i Žila Simona, četvrti meč na 13. terenu.

Dušan Vemić u paru s Hrvatom Lovrom Zovkom igra protiv Amerikanaca Radživa Rama i Bobija Rejnoldsa. Meč je četvrti po redu na 11. terenu.

Otvoreno prvenstvo Australije igra se za ukupni nagradni fond od 23.140.000 australijskih dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorica srpskih tenisera počinju takmičenje u dublu

Izvor: 24sata, 21.Jan.2009

Janko Tipsarević i Viktor Troicki u prvom kolu igraju protiv Argentinaca Lukasa Arnolda Kera i Huana Monaka. Taj meč je drugi po rasporedu na 21. terenu, a prvi duel igra se od jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na 24sata...

AUS OPEN: Krećemo i u dublu

Izvor: Mondo, 21.Jan.2009

Četvorica srpskih tenisera počeće u noći između srede i četvrtka takmičenje u igri parova na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

Nastavak na Mondo...

Zimonjić i Nestor uspešni, ispali Troicki, Tipsarević i Vemić

Izvor: Blic, 22.Jan.2009, 06:37

Najbolji dubl sveta Nenad Zimonjić/Danijel Nestor je očekivano lako obezbedio dalji plasman u 2. kolo na Australijan openu, dok su ostali predstavnici Srbije u dublu eliminisani. Posle poraza u singlu Viktor Troicki i Janko Tipsarević završili su takmičenje i u konkurenciji parova gde su u prvom...

Nastavak na Blic...

Pobeda Zimonjića i Nestora u prvom kolu

Izvor: RTS, 22.Jan.2009

Prvi nosioci na turniru, Srbin Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor savladali su Francuski par Žeremi Šardi - Žil Simon sa 6:3, 6:2 u meču prvog kola takmičenja dublova na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu. ..Janko Tipsarević i Viktor Troicki poraženi su u prvom kolu od Argentinaca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.