Izvor: Piplmetar.rs, 16.Apr.2024, 22:31

Ništa od preokreta u Monte Karlu, Kecmanović ispao od devetog tenisera sveta!

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u drugom kolu masters turnira u Monte Karlu pošto je poražen od Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 2:0 u setovima (6:4, 6:3).
Meč je trebalo da se odigra još juče, ali je zbog kiše morao da bude prekinut u drugom setu pri vođstvu devetog tenisera sveta sa 2:1 u gemovima.
Duel je trajao sat i 28 minuta.
Kecmanović je susret otvorio veoma dobro pošto je „brejknuo“ Dimitrova u trećem gemu prvog seta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali se Bugarin revanširao na identičan način u šestom, a kasnije i slavio u odlučujućem gemu kada je iskoristio prvu brejk loptu.
Srbin je u prvom setu bio ravnopravan rival mnogo bolje rangiranom teniseru, pa se činilo da ćemo videti još neizvesniji drugi set, ali to se nije dogodilo.
Dimitrov je osvojio ključni osmi gem u drugom setu kada je Kecmanović izgubio na servisu, da bi bugarski teniser nakon toga iskoristio prvu meč-loptu i opravdao ulogu favorita.
Grigor Dimitrov sastaće se u osmini finala turnira sa boljim iz duela Holgera Runea i Sumita Nagala koji je ta

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Monte Karlo

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Apr.2024

Četvrti teniser sveta Danil Medvedev eliminisan je danas u osmini finala turnira Masters serije u Monte Karlu.. On je danas poražen od zemljaka Karena Hačanova sa 2:0, po setovima 6:3 i 7:5, posle jednog sata i 53 minuta borbe.. Prvi set su obeležili brejkovi na obe strane, tek u petom gemu je jedan...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.