Nemački proizvođač mesa Tenis osniva kompaniju u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jan.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački proizvođač mesa "Tenis" osniva kompaniju u Srbiji

BEOGRAD - Najveći privatni proizvođač mesa u Evropi, nemački Tenis (Tönnies) do kraja ove nedelje osnovaće kompaniju u Srbiji.

 
Delegacija Tenisa boravila je u Privrednoj komori Srbije, gde je sa predstavnicima nadležnih državnih institucija i PKS, razgovarala o realizaciji poslovnih planova. Sastanku su prisustvovali i Ronald Zeliger, predsednik Nemačko –srpskog privrednog udruženja, kao i predstavnici Delegacije nemačke privrede u Srbiji.
 
“Nakon osnivanja kompanije u Srbiji predstoje nam velika ulaganja u farme svinja, pogone za proizvodnju stočne hrane, a kasnije, nakon dostizanja potrebnog obima primarne proizvodnje,...
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.