Ne igram tenis zbog novca i slave

Izvor: B92, 07.Apr.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne igram tenis zbog novca i slave"

Novak Đoković rekao je da ne igra tenis zbog novca i slave i da će se povući kada više ne bude osećao strast na terenu.

Srpski teniser gostovao je u nedelju na italijanskoj televiziji u popuzlarnoj emisiji "Che tempo che fa", ge je govorio o današnjem tenisu.

Novak je istakao da je beli sport u poslednjoj deceniji postao više fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sport, ali da to ne odlučuje pobednika na kraju.

Tenis je u poslednjoj deceniji postao više fizički sport, morate da budete spremni da provedete na terenu pet ili šest sati. Međutim, većina igrača u Top50 je dovoljno fizički spremna, ali na kraju pobeđuje onaj ko je mentalno jači“, rekao je Novak.

Najbolji srpski sportista svih vremena gov orio je i o trenerima Marjanu Vajdi i Borisu Bekeru.

„Vajda je više od trenera, on je prijatelj kome mogu da se otvorim i pričam i privatne probleme. Sa druge strane, Beker je bio najbolji teniser sveta i razume situacije sa kojima se susrećem na terenu.“

Đoković je otkrio i da je za njega igranje tenisa ’ljubav, zabava i uživanje’.

„Kada budem osetio da tih stvari više nema, povući ću se. Ne igram zbog novca i slave, za mene je tenis strast“, rekao je Đoković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ne igram tenis zbog novca i slave"

Izvor: B92, 07.Apr.2014

Novak Đoković rekao je da ne igra tenis zbog novca i slave i da će se povući kada više ne bude osećao strast na terenu...Srpski teniser gostovao je u nedelju na italijanskoj televiziji u popuzlarnoj emisiji "Che tempo che fa", ge je govorio o današnjem tenisu...Novak je istakao da je beli sport...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.