Navratilova ne veruje Sereni

Izvor: B92, 03.Jul.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navratilova ne veruje Sereni

Legendarna češka teniserka Martina Navratilova ne veruje da je Serena Vilijams imala problema sa virusom na Vimbldonu.

Prva teniserka sveta je eliminisana već u trećem kolu Vimbldona, a onda je nakon čudnog ponašanja predala meč dubla sa sestrom Venus.

"Mislim da nije u pitanju virus, ili šta god kažu da jeste. Mislim da to nije slučaj. Ne znam šta je, ali nadam se da će Serena biti odbro. Ne znam kako je uopšte izašla na teren", rekla je Navratilova. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vilijamsova je na startu meča dublova delovala poprilično dezorijentisano, pa je prilikom servisa loptice slala ili u mrežu ili čak do osnovne linije. Navratilova je zabrinuta što je Serena uopšte pokušala da igra kada je bilo jasno da nije u stanju.

"Neobjašnjivo je što je niko u njenom okruženju nije sprečio da izađe na teren, iako je bilo jasno da nije u stanju da igra. Nikad nisam videla nešto slično, i nadam se da više neću. Svi su stavljeni u tešku poziciju, uključujući WTA. To prkosi logici na mnogo načina. Trener je rekao da nije nije video dva dana. Ne zna ništa. Kako možeš biti trener i ništa ne znati? To je pogrešno", rekla je Navratilova.

Bivša šampionka je jasna kada je u pitanju izlazak na teniski teren.

"Ili ideš kući ili se povlačiš pre meča. Jednom kada izađeš na teren, ti si profesionalac, budi spreman da igraš. Ako te nešto muči, ako si bolestan, ne izlaziš na teren. Bez obzira na sve", zaključila je Navratilova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OTKRIVENA TAJNA: Serena zatrudnela sa trenerom?

Izvor: Kurir, 03.Jul.2014

LONDON - Najbolja teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams nalazi se u lošoj formi, jer je zatrudnela sa trenerom Patrikom Muratogluom...Serena je eliminisana u trećem kolu Vimbldona od Francuskinje Aliz Korne, a onda je nakon čudnog ponašanja predala meč dubla sa sestrom Venus. Amerikanka je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.