Misteriozna povreda Serene Vilijams

Izvor: RTS, 03.Jul.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna povreda Serene Vilijams

Sestre Vilijams predale meč u ženskom dublu posle samo tri odigrana gema, razlog je misteriozna "povreda" Serene Vilijams. Serena je na zagrevanju delovala dezorijentisano, dok je prilikom servisa jedva pogađala lopticu.

Serena Vilijams je u suzama napustila vimbldonske terene, u pratnji sestre Venus. Najbolja svetska teniserka ranije je eliminisana u singlu, dok je u utorak morala da preda meč u konkurenciji ženskih dublova.

Serena je još na zagrevanju delovala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prilično dezorijentisano i slabašno. Posle izgubljenog prvog gema, došao je red na Serenu da servira, ali ona je jedva pogađala lopticu. Samo tri gema su odigrana, a doktor je morao na teren da ukaže pomoć američkoj teniserki.

"Ako ne vidiš lopticu, mislim da ne bi trebalo da igraš", navodno je lekar rekao Sereni, posle čega je, u dogovoru sa sestrom, odlučila da preda meč.

Serena je uplakana napustila teren Vimbldona, a da li je reč samo o premoru ili je u pitanju nešto mnogo ozbiljnije, saznaćemo u narednim danima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navratilova ne veruje Sereni

Izvor: B92, 03.Jul.2014

Legendarna češka teniserka Martina Navratilova ne veruje da je Serena Vilijams imala problema sa virusom na Vimbldonu...Prva teniserka sveta je eliminisana već u trećem kolu Vimbldona, a onda je nakon čudnog ponašanja predala meč dubla sa sestrom Venus..."Mislim da nije u pitanju virus, ili šta...

Nastavak na B92...

Serena Vilijams predala meč na Vimbldonu zbog trudnoće?

Izvor: Svet plus, 03.Jul.2014

Serena Vilijams u utorak je morala da preda meč koji je igrala u dublu zajedno sa svojom sestrom Venus, jer joj je iznenada pozilo. Iako su svi posumnjali da je reć o nekoj ozbiljnijoj bolesti, sve više se spekuliše, kako je prva teniserka sveta trudna.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.