Najjači kad je najteže

Izvor: RTS, 14.Jul.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najjači kad je najteže

Janko Tipsarević plasirao se u finale turnira u Štutgartu, pošto je u tri seta savladao Brazilca Tomaša Belućija (6:4, 2:6, 6:4). Tipsarević će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Garsije Lopeza i Huana Monaka.

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se danas u finale turnira Mercedes kup u Štutgartu, pošto je u polufinalu savladao Brazilca Tomaza Belučija sa 6:4, 2:6, 6:4.

Protivnik Tipsarevića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u finalu biće pobednik meča Giljermo Garsija Lopez (Španija) - Huan Monako (Argentina).

Srpski teniser je protiv Monaka igrao tri puta i Argentinac vodi sa 2:1. Tipsarević ima negativan rekord i protiv Garsije Lopeza, pošto je izgubio u jedinom dosadašnjem medjusobnom okršaju.

Tipsarević je u Štutgartu postavljen za prvog nosioca, a sutra će u finalu imati priliku da se bori za treću titulu u singlu u karijeri.

Turnir u Štutgartu igra se za nagradni fond od 410.000 evra, a pobednik će osvojiti ček na 64.700 evra i novih 250 bodova.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP: Janko u finalu Štutgarta

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jul.2012

Janko u polufinalu pobedio Brazolca Tomasa Belučija i za Mercedes, 250 ATP poena i 64.700 evra igra protiv boljeg iz duela Garsija-Lopez - Monako

Nastavak na Telegraf.rs...

ŠTUTGART: Tipsarević - Monako 1:0

Izvor: Mondo, 15.Jul.2012, 17:51

Srpski teniser vodi u finalu turnira u Štutgartu protiv Argentinca Huana Monaka 1:0 u setovima (6:4). Brejk Tipse u pravom trenutku.

Nastavak na Mondo...

Janko ispustio veliku prednost

Izvor: RTS, 15.Jul.2012

Tipsarević-Monako (1:0), 6:4, 4:5. Posle osvojenog prvog seta u finalu turnira u Štutgartu protiv Huana Monaka, Janko Tipsarević je propustio veliku prenost u nastavku. Srpski tenier imao dva brejka prednosti i vođstvo od 4:0, ali pustio je Argentinca da izjednači...Janko Tipsarević danas će braniti...

Nastavak na RTS...

Janko "prokockao" drugi set

Izvor: RTS, 15.Jul.2012

Tipsarević-Monako (1:1), 6:4, 5:7, 1:2. Malo je falio Janku Tipsareviću da već posle dva seta osvoji turnir u Štutgartu. Srspski teniser je u fialu protiv Huana Ferera imao prednost od jednog seta, dok je u drugom vodio sa 4:0. Argentinac je uspeo da preokrene rezultat i na kraju trijumfuje sa 7:5....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.