Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2023, 17:18

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počeo pripreme za narednu sezonu

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković počeo je pripreme za narednu sezonu.Na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz Marbelje na kojima se vidi da Đoković trenira sa svojim timom. Kondicioni trener najboljeg tenisera sveta Marko Paniki izjavio je ranije da će Đoković posle 10. decembra početi sa pripremama za novu sezonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PALI SE MAŠINA: Đoković počeo priprema za novu sezonu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023

Najbolji teniser sveta krenuo sa treninzima u Marbelji...Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković počeo je pripreme za narednu sezonu. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz Marbelje na kojima se vidi da Đoković trenira sa svojim timom. Kondicioni trener najboljeg tenisera sveta Marko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.