Najbolji srpski teniseri odigrali humanitarni meč

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji srpski teniseri odigrali humanitarni meč

Najbolji teniseri Srbije Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević i ostali učesnici trećeg "Srbija opena" odigrali su u subotu na Dorćolu fudbalsku utakmicu u humanitarne svrhe.

Đoković, Tipsarević i drugovi odmerili su snage protiv tima zvezda koje su predvodili rekorder po broju utakmica za državnu reprezentaciju Savo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milošević, ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, glumac Milan Kalinić, novinar Andrej Kulundžić i drugi.

Celokupan prihod sa meča biće namenjen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), a Udruženje teniskih profesionalaca organizovalo je i teniski program za mališane pod nazivom "10s".

Inače, prvi nosilac ovogodišnjeg Serbia Opena, Novak Đoković odradio je danas prvi trening na terenima Teniskog Centra Novak.Srpski teniser koji je osvojio prvo izdanje beogradskog ATP turnira slobodan je na startu takmičenja, dok ga u drugom kolu čeka bolji iz duela između Rubena Ramireza Idalga (Španija) i kvalifikanta.

"Jedva čekam da zaigram pred domaćom publikom. Radujem se što ću ponovo nastupati u mom gradu. Biće to fantastičan turnir i zato pozivam sve da dođu i gledaju vrhunski tenis", rekao je Novak, koji u Beogradu otvara sezonu na šljaci.

Po završetku treninga Novak je delio autograme obožavaocima i dao intervju za televiziju CNN, čija je ekipa specijalno zbog reportaže sa najboljim srpskim teniserom doputovala u Beograd.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.