NOVAK CEMENTIRA: Stigla i prva čestitka Đokoviću za završetak godine na mestu broj 1

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 10:07

NOVAK CEMENTIRA: Stigla i prva čestitka Đokoviću za završetak godine na mestu broj 1

Srpski teniser to uradio šesti put u karijeri.

Novak Đoković će šesti put u karijeri završiti kalendarskiu godinu kao prvi igač na svetskoj rang listi, a među prvima mu je čestitka stigla od Andree Gaudenzija, prvog čoveka ATP-a.

Srpski teniser je sada izjednačio rekord Pita Samprasa i pokušaće da ga obori u budućnosti, pa to bila još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna kategorija u kojoj bi mogao da bude ispred svih. Do sada, Đoković je na prvom mestu završavao 2011, 2012, 2014, 2015, 2018, 2020.

PSŽ je u nizu od šest pobeda u Ligi 1, i sve te mečeve dobio je sa dva i više golova razlike, pa uprkos dobroj formi, Ren nema čemu da se nada večeras (21.00) na Parku prinčeva - kec je 1,42, a Hendikep pobeda (trijumf sa dva ili više golova razlike) 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Ren.

 - Završiti godinu kao prvi teniser sveta je jedno od najimpresivnijih dostignuća. To znači da morate da bude konstantni tokom cele sezone. Videti Novaka kako šesti put u karijeri to radi, čime izjednačava rekord Pita Samprasa, prosto je neverovatno. Ovime je nastavio da cementira svoje mesto u istorijskim knjigama - rekao je Gaudenzi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.