NOLE LAKO U TREĆE KOLO AUSTRALIJAN OPENA

Izvor: Kurir, 19.Jan.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLE LAKO U TREĆE KOLO AUSTRALIJAN OPENA

BEOGRAD - Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije.

BEOGRAD - Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije.

Najbolji svetski teniser pobedio je jutros u Melburnu Santjaga Giralda sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 6:1).

Ako ove godine odbrani titulu u Melburnu, Đoković, koji je prethodno prošle godine pobedio na Vimbldonu i Otvorenom prvenstvu SAD, bio bi tek peti igrač koji je osvojio tri gren slem turnira za redom, posle Roda Lejvera, Pita Samprasa, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Protivnik Novaku Đokoviću u 3. kolu Otvorenog prvenstva Australije u tenisu biće Francuz Nikolas Mau koji je jutros u Melburnu savladao Tacuma Ita iz Japana sa 1-6, 7-6 (8-6), 6-2, 6-2.

Đoković i Mau do sada su igrali samo jednom. Bilo je to na turniru u Mecu 2006. godine, a pobedio je Đoković.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković rutinski protiv Giralda

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2012

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije... Najbolji svetski teniser pobedio je u četvrtak ujutro u Melburnu Santjaga Giralda sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, 6:1).Ako ove godine odbrani titulu u Melburnu, Đoković, koji je prethodno prošle godine pobedio na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đoković i Tipsarević u trećem kolu, Troicki izgubio

Izvor: Politika, 19.Jan.2012

Naš teniser Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije. On je pobedio jutros u Melburnu Santjaga Giralda sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, 6:1)...Ako ove godine odbrani titulu u Melburnu, Đoković, koji je prethodno prošle godine pobedio na Vimbldonu i Otvorenom prvenstvu SAD,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.