NIŠTA OD DUELA SA RAFOM: Krajinović pao posle dva taj brejka

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 18:08

NIŠTA OD DUELA SA RAFOM: Krajinović pao posle dva taj brejka

Bio je blizu u sva tri seta.

Srpski teniser Filip Krajinović završio je učešće na Rolan Garosu, pošto je poražen od Kanađanina Feliksa Ože Alijasima 7:6 (3), 7:6 (2), 7:5 u trećem kolu turnira u Parizu.

"Tako blizu, a tako daleko" je bio Fića na ovom duelu. U sva tri seta je bio najmanje ravnopravan protivnika, ali je završnica bila loša i to ga je koštalo poraza.

U prvom setu nije viđena nijedna brejk lopta, pa je usledio taj brejk. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kanađanin se bolje snašao, rano napravio prvi mini brejk i došao do vođstva.

Pumped 🆙@felixtennis comes through tough resistance from Krajinovic 7-6(3), 7-6(2), 7-5 to advance to a first final 16 in Paris. He awaits the winner of Nadal/van de Zandschulp#RolandGarros pic.twitter.com/pEklza7jfD

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 27, 2022

U drugom setu su igrači razmenili po jedan brejk. Prvo je Feliks oduzeo servis protivniku sredinom seta, da bi Krajinović uzvratio u trenutku kada je Kanađanin servirao za set.

Kao i u prvom setu, ponovo je Kanađanin bio bolji u odlučujućem gemu, Krajinović je izgubio fokus, a to je sjajni Alijasim znalački iskoristio.

U trećem delu igre se činilo da će Filip smanjiti rezultat u setovima, stekao je prednost brejka, servirao za set, ali je ponovo poklekao i Ože Alijasim je napravio odlučujući brejk u 12. gemu trećeg seta i izborio plasman u osminu finala gde ga čeka Rafael Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.