Medvedev o fotografiji Đokovića i Nadala: Iznenađen sam VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 10:02

Medvedev o fotografiji Đokovića i Nadala: Iznenađen sam VIDEO

Ruski teniser Danil Medvedev komentarisao je fotografiju koju su napravili Novak Đoković i Rafael Nadal.

Veliki, najveći rivali u svetu tenisa su istom letom putovali u Sjedinjene Američke Države, te su iskoristili priliku da se fotografišu.

Medvedev je bio iznenađen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što su Novak i Rafa tako rano krenuli put Kalifornije.

"Pre svega, bio sam iznenađen. Gde su pošli tako rano. Indijan Vels? To je bilo moje prvo pitanje. Zašto tako rano? Ali, zabavno je. Pretpostavljam da nisu razgovarali pre nego što su izabrali isti let. Pretpostavljam da je bilo iznenađenje i za njih. Kada vidiš drugog tenisera u avionu to je lepo iznenađenje, posebno koji su rivali 20 godina. Zabavna je fotografija. Ali to pokazuje kakav je Tur. Dobri smo, vidiš drugog tenisera u avionu, smeješ se, napraviš fotografiju, malo popričaš. Oni idu u Indijan Vels, pripremaju se. Takav je Tur. Prijateljski, opušteno", rekao je Medvedev.

Nadal će pre Mastersa u Indijan Velsu odigrati i egzibicioni meč u Las Vegasu (3. mart) protiv Karlosa Alkarasa.

Inače, Medvedev je nedavno angažovao i Žila Simona za trenera, a Francuz je otkrio i da Rus ima spisak od 16 imena za koje treba napraviti taktiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GDE STE POŠLI? Medvedeva šokirao zajednički selfi Đokovića i Nadala, pa imao vrlo zanimljiv komentar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024

Rus prokomentarisao zanimljivu fotografiju...Novak Đoković i Rafael Nadal iznenadili su tenisku javnost zajedničkom fotografijom u avionu na putu za SAD...Prvi teniser sveta igraće na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, gde bi mogao da se nađe i Španac, koji nikako da se vrati na teren posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Toni Nadal otkrio da li je Rafa spreman za Indijan Vels

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2024

Uprkos povredi i problemima, španski teniser, Rafael Nadal pokušaće da igra u Indijan Velsu, gdje će pokušati da pronađe svoj put natrag ka vrhu svjetskog tenisa i da se na adekvatan način pripremi za drugi Grend slem u sezoni, ujedno njemu i najvažniji tokom karijere, Rolan Garos.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.