Mediji u regionu: Za sva vremena, Novak je vladar tenisa

Izvor: B92, 05.Jun.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji u regionu: Za sva vremena, Novak je vladar tenisa

Mediji u regionu uglavnom svi su na bitna mesta svojih portala istakli pobedu Novaka Đokovića na Rolan Garosu i njegovo kompletiranje Gren slemova.

„Đoković za istoriju: Osvojio je i Rolan Garos“, glasi naslov na portalu hrvatskog „Indexa“.

Novak Đoković prvi put u karijeri osvojio je Rolan Garos, jedini Gren slem koji mu je nedostajao“, piše „Index“.

„Slobodna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dalmacija“ navodi da je „Đoković ispisao istoriju, osvojio Pariz i kompletirao Gren slem“.

„Đoković za istoriju: Osvojio i poslednji Gren slem koji mu je nedostajao – čarobni Rolan Garos“, navodi „Jutarnji“, dok „Večernji“ navodi da je Đoković sada „kompletirao bogatu zbirku trofeja“

„Trenutni vladar tenisa: Đoković preko Marija do 12. Gren slema u karijeri“, piše „Dnevni avaz“.

Kako navode, svetski teniser broj jedan još jednom je pokazao kako je trenutno daleko ispred svih ostalih, a sa kakvom lakoćom igra vrlo je moguće da će Đoković uskoro i prestići Nadala i Federera po broju osvojenih Gren slemova.

Njima je vest o Novakovoj pobedi na glavnom mestu na sajtu, kao i portalu „Klix“ koji je tekst naslovio: „Rutinski za istoriju – Đoković pobedom na Marijem osvojio Rolan Garos“.

„U posljednjih 47 godina samo jedan čovek je uspeo u jednom trenutku biti vlasnik sve četiri Gren Slem titule, a on se zove Novak Đoković (29)”, navodi “Klix”.

„Đoković pokorio Rolan Garos. U rukama konačno ’Kup musketara“, navode banjalučke „Nezavisne“.

Slovenački portal „Delo“ kaže da je „Novak Đoković u Parizu dopunio karijerni Gren slem“

„Đoković za sva vremena“, glasi naslov na portalu podgoričkih „Vijesti“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.