Marija Šarapova, Šta napravi od sebe, ženo FOTO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 13:57

Marija Šarapova, "Šta napravi od sebe, ženo" FOTO

Bivša ruska teniserka Marija Šarapova nedavno je prisustvovala Nedelji mode u Parizu, gde je javnost prijatno iznenadila jednim potezom.

Podsetimo, lepa Ruskinja se slikala sa svojom najvećom rivalkom iz teniskih dana – sa Serenom Vilijams, a fotka je dospela i do društvenih mreža.

Mnogobrojni fanovi ovog sporta bili su prijatno iznenađeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a njihova zajednička fotografija mogla bi da uđe i u istoriju tenisa.



Međutim, to nije bilo jedino iznenađenje...


Nakon što je Šarapova objavila na Instagramu slike sa modnih revija, ali i druge, usledila je lavina komentara njenih mnogobrojnih pratilaca.

Većina nije bila toliko pozitivno nastrojena prema sadašnjem izgledu bivše teniserke, a svoje negodovanje su jasno izrazili u komentarima ispod fotografija.

"Bože, zar je ovo stvarno Marija? Šta joj je sa nosem", "Šta napravi od sebe, ženo", "Nedostaje mi stara, prirodna Marija", "Prirodna si bila puno lepša", "Nedostaju ti još dve operacije kako bi postigla Šerino lice". "Šta ti se dogodilo, zašto si promenila lice?", samo su neki od vidljivih komentara...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.