Mari se vraća na teren u Dubaiju

Izvor: B92, 02.Feb.2024, 18:17

Mari se vraća na teren u Dubaiju

Endi Mari, bivši broj jedan svetskog tenisa, nema nameru da se povuče i pored toga što ga mnogi u Velikoj Britaniji već sele u penziju.

Endi, koji je zbog takvog pisanja došao u sukob sa BBC Škotska, najavio je da će nastaviti da igra, a prvi naredni turnir biće mu u Dubaiju.

Reč je o turniru koji je na programu od 26. februara do 2. marta. Endi je u Dubaiju osvojio titulu 2017. godine, a ovo će mu biti osmi put da igra na tom takmičenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Oduševljeni smo što će tri bivša šampiona imati prilike da igraju, Endi Mari, Andrej Rubljov i Danil Medvedev, to samo svedoči o značaju ovog turnira koji se održao", rekao je izvršni direktor turnira Kolm Meklaflin.

Što se tiče WTA dela turnira na njemu će uzeti učešće 17 od 20 najboljih igračica sveta.

WTA Dubai sada ima status turnira Serije WTA 1.000, a igraće i prve dve na svetu, Iga Švjontek i Arina Sabalenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.