Mari sačuvao šanse za polufinale

Izvor: RTS, 12.Nov.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari sačuvao šanse za polufinale

Britanski teniser Endi Mari savladao je Kanađanina Miloša Raonića sa 2:0 u setovima - 6:3, 7:5, u drugom kolu B grupe završnog turnira sezone u Londonu.

Mari je zabeležio prvu pobedu nakon što je na startu poražen od Japanca Keija Nišikorija, a ovim uspehom zadržao je šanse za plasman u polufinale.

Za to mu je neophodno da u poslednjem kolu u četvrtak savlada šestostrukog šampiona, Švajcarca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rodžera Federera, dok je Raonić posle drugog poraza gotovo sigurno bez izgleda se se probije među četvoricu najboljih na turniru.

Mari je do svoje druge pobede u njihovom petom međusobnom duelu došao posle sat i 32 minuta igre.

Britanac je u prvom setu u šestom gemu došao do jedinog brejka, koji mu je bio dovoljan da taj period igre okonča u svoju korist.

Drugi set doneo je nešto više uzbuđenja, pošto je Mari dva puta oduzimao servis Raoniću, koji je samo jednom uspeo da uzvrati istom merom. Britanac je taj period igre dobio sa 7:5.

Ranije danas u prvom meču Federer je pobedio Nišikorija sa 6:3, 6:2.

U sredu su na programu mečevi 2. kola grupe A u kojima od 15 sati igraju Marin Čilić (Hrvatska) - Tomaš Berdih (Češka), dok se u 21 sat sastaju Novak Đoković (Srbija) - Sten Vavrinka (Švajcarska).

Turnir u Londonu igra se za ukupan nagradni fond od 6,5 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mari protiv Federera traži prolaz u polufinale!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Nov.2014

Škot je u drugom meču završnog Mastersa u Londonu savladao Miloša Raonića sa 6:3, 7:5..Britanski teniser Endi Mari savladao je Kanađanina Miloša Raonića sa 6:3, 7:5, u 2. kolu B grupe završnog turnira sezone u Londonu...Mari je zabeležio prvu pobedu nakon što je na startu poražen od Japanca...

Nastavak na Telegraf.rs...

Berdih lako pobedio Čilića

Izvor: RTS, 12.Nov.2014

Češki teniser Tomaš Berdih savladao je u Londonu Hrvata Marina Čilića sa 6:3, 6:1 i zadržao šanse za plasman u polufnale završnog turnira sezone. ..Berdih je do šeste pobede u njihovom desetom međusobnom duelu došao posle sat i 15 minuta igre...Berdih je pretrpeo debakl u startnom meču A...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.