Mamba, zauvek –  24: Đokovićev omaž Kobiju Brajantu VIDEO

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 01:46

"Mamba, zauvek" – 24: Đokovićev omaž Kobiju Brajantu VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković prisetio se Kobija Brajanta nakon što je osvojio titulu na US Openu.

Za njega je to bila 24. Grend slem titula, a baš je to bio broj koji je tokom dobrog dela karijere nosio Kobi Brajant u Lejkersima.

Đoković je po osvajanju titule izvadaio majicu sa tim brojem i porukom:

"Mamba, zauvek."

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Poznato je koliki je Đoković poštovalac jednog od najboljih košarkaša svih vremena. Njih dvojica dele mnoge stvari poput mentaliteta, ali i omiljenog fudbalskog kluba – AC Milana.

"Razmišljao sam o majici pre sedam dana, nikome to nisam rekao do pre par dana. Kobi mi je bio blizak prijatelj. Mnogo smo pričali o mentalitetu pobednika, kako se vratiti posle povrede. Kako biti na vrhu. On je bio jedan od ljudi na koje sam najviše računao, uvek je bio spreman da ti da podršku. Mnogo nas je potresla njegova smrt. On je nosio 24 kada je postao legenda Lejkersa", rekao je Đoković posle meča.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Nisam verovao da ću pričati o 24 Grend slem titule

Izvor: B92, 11.Sep.2023

Srpski teniser Novak Đoković istakao je da je osećaj nestvaran nakon osvajanja 24. Grend slem titule...Đoković je pobedom u finalu nad Danilom Medvedevim (3:0) stigao do treće titule na četiri najveća turnira u sezoni..."Ne znam odakle da počnem, puno mi znači. Moram to da kažem, živim san...

Nastavak na B92...

NOVAKOV GEST DIRNUO KOBIJEVU UDOVICU! Vanesa Brajant videla šta je Đoković uradio, pa poslala SNAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Sep.2023

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković izuzetno emotivnim gestom oduševio je Vanesu Brajant, udovicu proslavljenog američkog košarkaša Kobija Brajanta.

Nastavak na Kurir...

Vanesa Brajant se zahvalila Đokoviću: Pravi prepoznaju prave

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2023

Odluka Novaka Đokovića da svoju 24. grend slem titulu US opena posveti Kobiju Brajantu, stigla je i do udovica pokojne NBA legende Vanese Brajant koja je najboljem srpskom i svjetskom teniseru zahalila na ovom gestu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.