Lindzi Devenport odustala od singla

Izvor: Blic, 08.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindzi Devenport odustala od singla

Američka teniserka Lindzi Devenport odustala je od učešća u singlu na Olimpijskim igrama u Pekingu, saopštila je Međunarodna teniska federacija (ITF).

Devenport, koja ima problema sa desnim kolenom, istakla je da joj je takmičenje na IGrama veoma važno, pa je odlučila da nastupa u ženskom dublu sa Lajzel Huber.

"Srećna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam što uz sebe imam najbolju dubl igračicu sveta", rekla je Devenport novinarima u Pekingu.

Američka teniserka, koja je na Igrama u Atlanti 1996. osvojila zlatnu medalju, nije igrala od juna kada je zbog povrede predala meč drugog kola na Vimbldonu. ITF je saopštio da će u subotu odlučiti ko će zameniti američku teniserku u ženskom singlu. Olimpijski teniski turnir počinje u nedelju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lindzi Devenport odustala od singla

Izvor: Kurir, 09.Avg.2008, 09:37

Američka teniserka Lindzi Devenport odustala je od učešća u singlu na Olimpijskim igrama u Pekingu, saopštila je Međunarodna teniska federacija (ITF). Devenport, koja ima problema sa desnim kolenom, ipak će sa Lajzel Huber učestvovati na turniru u konkurenciji ženskih parova. - Srećna sam što...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.