Legende tenisa pozdravile Anu, a jedna emotivna poruka se posebno izdvaja! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Dec.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legende tenisa pozdravile Anu, a jedna emotivna poruka se posebno izdvaja! (VIDEO)

Ana Ivanović povlači se iz tenisa u 29. godini, a njena odluka rastužila je predstavnike medija, velikih turnira i legende belog sporta.

- Srećno Ana, ovo je tužno, ali život se ne završava na teniskom terenu - napisao joj je Jevgenij Kafeljnikov, Bili Džin King je poslala efektniju poruku: Sve najbolje u budućim poduhvatima. Nedostajaće taj spektakularni osmeh. Jednom šampion, uvek šampion!

Rolan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Garos je podsetio na šampionsku 2008. uz oproštajni kolaž fotografija iz Pariza, WTA je bio jednostavan sa porukom "Hvala", a FED kup je podsetio na reprezentativno finale iz 2012. godine.  Novinarka WTA insajdera Kortni Ngujen emotivno je doživela Anin odlazak u penziju: Ana Ivanović odlazi kao najbolje ljudsko biće koje je ikada igralo profesionalni tenis. A to se i te kako računa.

Good luck Anna @AnaIvanovic in the future.Its sad,but life do not end on tennis court

— Кафельников Евгений (@KYevgeni) December 28, 2016

 

@AnaIvanovic Best wishes with your future endeavors. Will miss seeing that spectacular smile! Once a champion, always a champion.

— Billie Jean King (@BillieJeanKing) December 28, 2016

2008 Roland-Garros winner 2007 Roland-Garros & 2008 AusOpen finalist Former world number 1 Thank you and goodbye @AnaIvanovic! pic.twitter.com/iiw4J7XiIm — Roland Garros (@rolandgarros) December 28, 2016

Former World No.1 @AnaIvanovic officially announces retirement. pic.twitter.com/YO97eSd2B0

— WTA (@WTA) December 28, 2016

. @AnaIvanovic has announced her retirement from tennis. She reached the #fedcupfinal in 2012 but never laid her hands on the trophy. pic.twitter.com/2nqtWz7QN8 — Fed Cup (@FedCup) December 28, 2016

A photo posted by Telegraf Sport (@telegrafsport) on Dec 28, 2016 at 11:12am PST

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bili Džin King: Ana, jednom šampion " uvek šampion

Izvor: B92, 28.Dec.2016

Bili Džin King, jedna od najboljih teniserki u istoriji i osvajačica12 Grend Slem turnira, poručila je Ani Ivanović da "šampion ostaje šampion"...Ivanovićeva je putem Fejsbuk stranice saopštila fanovima da se oprašta od tenisa, pre svega jer je povrede sprečavaju da igra na maksimalnom nivou..."Ana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.