Kvitova i Štepanek u miksu na OI

Izvor: B92, 17.Feb.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvitova i Štepanek u miksu na OI

Češka teniserka i šampionka Vimbldona Petra Kvitova objavila je da će na Olimpijskim igrama u Londonu u miks dublu nastupiti sa Radekom Štepanekom.

"Kao iskusan dubl igrač, Radek će biti vođa na terenu", rekla je Kvitova.

Kvitova je prošle godine na Vimbldonu, gde će se održati i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenisko nadmetanje u sklopu Olimpijskih igara, osvojila svoju prvu i za sada jedinu Gren slem titulu.

Štepanek je, takođe, nedavno došao do pobede na jednom od najvećih turnira, pošto je zajedno sa Indijcem Leandrom Paesom trijumfovao u dublu na Australijan Openu.

Kvitova je već igrala u miks dublu sa svojim zemljakom Tomašom Berdihom sa kojim je dva puta osvajala Hopman kup, ali se za London opredelila za Štepaneka.

Berdih i Štepanek igraće zajedno u Londonu u konkurencij dublova.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvitova i Štepanek u tandemu na Olimpijskim igrama

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2012

Češka teniserka i šampionka Vimbldona Petra Kvitova izjavila je danas da će na Olimpijskim igrama u Londonu u miks dublu nastupiti sa svojim zemljakom Radekom Štepanekom.

Nastavak na Sportske.net...

Kvitova i Stepanek u miks dublu na OI

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2012

Češka teniserka i šampionka Vimbldona Petra Kvitova izjavila je u petak da će na Olimpijskim igrama u Londonu u miks dublu nastupiti sa svojim zemljakom Radekom Štepanekom... "Kao iskusan dubl igrač, Radek će biti vodja na terenu", rekla je Kvitova.Ona je prošle godine na Vimbldonu, gde će...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.